Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Tα επίσημα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού « ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ» έγιναν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.

Εκατοντάδες φίλων και υποστηρικτών κατέκλεισαν το εκλογικό κέντρο, μετατρέποντας τον προγραμματισμένο Αγιασμό σε ανοικτή πολιτική συγκέντρωση.
            Ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Στράτης Δαλιάνης μιλώντας στους παρευρισκόμενους έδωσε το στίγμα της νέας τετραετίας και τόνισε ότι ο Συνδυασμός κατέρχεται στις εκλογές ανανεωμένος με πολλά νέα πρόσωπα, με διάθεση για δουλειά και κυρίως με ήθος .Η εμπειρία ,η αποτελεσματικότητα και το τεράστιο έργο που άφησε πίσω του ο Συνδυασμός κατά τη δημαρχιακή θητεία 2003-2006αποτελούν όπως είπε ο κ. Στράτης Δαλιάνης την καλύτερη εγγύηση για το αύριο.
            Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου με το συνδυασμό « Νέα Πελοπόννησος» Βαγγέλης Γιαννακούρας, οι υποψήφιοι με το ίδιο ψηφοδέλτιο Βικτώρια Παναγιωτοπούλου – Βρέντα,  Δημήτρης Λαλουδάκης,Δημήτρης Αποστολόπουλος και Θεόδωρος Ντάνος καθώς και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κουρόγιωργας.
            Οι παραπάνω παρουσίες πιστοποίησαν με τον πιο έμπρακτο τρόπο αυτό που τόνισε και ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Στράτης Δαλιάνης ότι οι Δημοτικές εκλογές είναι πάνω και πέρα από τα κόμματα γι΄αυτό και οι άνθρωποι που τον πλαισιώνουν προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς και ιδεολογικούς χώρους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου