Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ κ. ΣΤΡΑΤΗ ΔΑΛΙΑΝΗ στην ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΝΩΝΑ






Την Αναπτυξιακή Eταιρεία Πάρνωνα A.E επισκέφτηκε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Στράτης Δαλιάνης, συνοδευόμενος από τον κ. Άγγελο Καμπύλη (Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας την περίοδο 2003-2006) και άλλους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους. Συνομίλησε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλό κ. Μαρίνο Μπερέτσο και τα στελέχη της Εταιρείας, ενημερώθηκε για τα προγράμματα που υλοποιεί σήμερα η εταιρεία και αντάλλαξε μαζί τους απόψεις για τα προβλήματα και το μέλλον της.
Ο κ. Στράτης Δαλιάνης τάχθηκε υπέρ της παραμονής της εταιρείας στο Δήμο μας. Ήδη από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 19-3-2010 είχε δηλώσει ότι θεωρεί την Αναπτυξιακή Εταιρεία Πάρνωνα το σημαντικότερο αναπτυξιακό εργαλείο της περιοχής μας. Επίσης είχε εγκαλέσει την τωρινή Δημοτική Αρχή για τη μη υλοποίηση της απόφασης του Δημοτικού συμβουλίου για τη συμμετοχή του Δήμου στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου .
Ο κ. Στράτης Δαλιάνης, αναγνωρίζοντας το σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζει η Εταιρεία στην ανάπτυξη του Δήμου μας, δεσμεύτηκε ότι στην επερχόμενη δημαρχιακή του θητεία θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να λειτουργήσει γραφείο της Εταιρείας στο Δήμο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου