Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Debate … συνέχεια

Debate … συνέχεια
Δε θα πραγματοποιηθεί τελικά το Debate καθώς ο ένας από τους υποψηφίους ,ο κ. Μανώλης Σκαντζός δεν αποδέχτηκε την πρόσκληση.
            Το debate έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ως μια από τις βασικές εκφράσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος στη χώρα μας. Διαφέρει από τις καθημερινές επαφές με τον κόσμο ως προς το ότι ο πολίτης μπορεί να ακούσει ταυτόχρονα τις απόψεις όλων των υποψηφίων και να σχηματίσει πιο αντικειμενική γνώμη. Ασφαλώς είναι κάτι διαφορετικό από τις κατ΄ιδίαν επαφές με τον κόσμο τις οποίες έτσι κι αλλιώς έχουν όλοι οι υποψήφιοι ωστόσο οφείλουμε να σεβαστούμε την επιθυμία του κ. Μανώλη Σκαντζού.
            Θα πρέπει στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι ο καθένας από τους υποψηφίους έχει παρελθόν στα πολιτικά πράγματα του τόπου μας και θα κριθεί και από αυτό . Τόσο εγώ όσο και ο κ. Γιώργος Δαλιάνης έχουμε διατελέσει Δήμαρχοι ενώ ο κ. Μανώλης Σκαντζός ήταν αντιδήμαρχος περίπου ενάμιση χρόνο και συνεργάτης του κ. Γιώργου Δαλιάνη επί μακρόν.
            Τέλος η κοινωνία μας είναι πολλή μικρή για να κρυφτεί κανείς και ασφαλώς ακόμα μικρότερη για να εμφανίζεται με ή χωρίς κομματικές ταυτότητες ανάλογα με τα συμφέροντα της στιγμής .
            Είναι αυτονόητο ότι η ενασχόληση με τα κοινά έχει ως μόνο κίνητρο τη διάθεση προσφοράς και την αγάπη για τον τόπο μας.
            Εμείς παραμένουμε ανοικτοί στο διάλογο και επιμένουμε στη διεξαγωγή ενός προεκλογικού αγώνα μέσα σε ήπιο κλίμα , με ήθος και σεβασμό προς όλους τους συνυποψήφιους μας.
                                                                                                        Με εκτίμηση
                                                                                                         Στράτης Δαλιάνης  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου