Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΣΤΡΑΤΗ ΔΑΛΙΑΝΗ στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για άτομα με ειδικές ανάγκες.










Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (ΚΔΑΠμΕΑ) επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Στράτης Δαλιάνης συνοδευμένος από τον κ. Άγγελο Καμπύλη (υπεύθυνο του ΚΔΑΠμΜΕΑ 2004-2006) και άλλους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους .
Συνομίλησε με τους εργαζόμενους του Κέντρου και μοίρασε συμβολικά δώρα στα παιδιά, που εκδήλωσαν με κάθε τρόπο τη χαρά τους.
Ο κ.Στράτης Δαλιάνης αναφέρθηκε στη σημασία του Κέντρου και εξέφρασε τη στήριξή του προς τους εργαζόμενους, τα παιδιά και τους γονείς τους.
Το ΚΔΑΠμΕΑ αποτελεί έργο της Δημαρχιακής θητείας του κ. Στράτη Δαλιάνη την περίοδο 2003-2006. Το κτιριακό και ο εξοπλισμός εντάχθηκε στο πρόγραμμα Leader plus με το ποσό των 220.000 ? και η λειτουργία της δομής εντάχθηκε στο ΠΕΠ Πελοποννήσου με το ποσό των 286.000 ?.
Ο Συνδυασμός «ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ» απέδειξε κατά τα έτη 2003-2006 μια κοινωνική πολιτική προσφοράς και αλληλεγγύης .
Στη νέα Δημαρχιακή θητεία θα συνεχίσει με την ίδια ευαισθησία το σπουδαίο κοινωνικό έργο που ξεκίνησε με πνεύμα προσφοράς και αλληλεγγύης στο παιδί και γενικά στον άνθρωπο.
Πρώτη προτεραιότητα θα είναι η υλοποίηση της κατασκευής Δημοτικού Γηροκομείου. Παρά το γεγονός ότι με τη λήξη της προηγούμενης θητείας του κ. Στράτη Δαλιάνη ως Δημάρχου, παραδόθηκαν το οικόπεδο, η άδεια κατασκευής και η σύσταση νομικού προσώπου, δεν έγινε καμία ενέργεια για τη συνέχιση του έργου με αποκλειστική ευθύνη της τωρινής Δημοτικής Αρχής.


Για το Δημοτικό Συνδυασμό
ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
Ο υποψήφιος Δήμαρχος
Στράτης Δαλιάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου